BEL ONS OP 0168 330 013

ZALEN

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie? Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, meerdaagse training, congressen, vergaderingen of teambuilding, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij beschikken over 2 multifunctionele vergaderzalen met een oppervlakte van 45 en 100 m². U heeft hier de beschikking over audiovisuele hulpmiddelen, gratis WIFI en een uitstekende verzorging met lunch en/of diner. Ook zijn de zalen voorzien van airco.

De centrale ligging op het industrieterrein Moerdijk / Zevenbergen en de snelle bereikbaarheid vanaf de A17 en A16 en gratis parkeren zorgt voor een perfecte locatie voor het houden van uw receptie, vergadering, cursus of andere bijeenkomsten.

Ons team denkt graag met u mee over de voorbereiding, invulling en uitvoering van uw aanvraag.

Uw meeting tot in de puntjes verzorgen, met net zo veel oog voor details als voor het algehele verloop. Dat is waar Restaurant Passant voor staat. Dat ziet u terug in de professionele bediening, ons onderscheidende serviceniveau en de hoge kwaliteit van de catering. Alles is erop gericht om u en uw gasten zich maximaal kunnen laten focussen op het doel van de bijeenkomst.

Onze vergaderlocatie beschikt over 2 multifunctionele zalen:

– Bleskensgraafzaal (45m², voor maximaal 10 personen) – € 80,00 per dagdeel zaalhuur
– Streefkerkzaal (100m², voor maximaal 100 personen) – € 130,00 per dagdeel zaalhuur

Wij werken met 3 dagdelen:

Dagdeel 1 08:00 – 12:30 uur,
Dagdeel 2 12:30 – 17:30 uur,
Dagdeel 3 17:30 – 22:30 uur

Om het verblijf in onze zalen in te vullen bieden we daarnaast een zaalarrangement aan.

Tevens beschikken onze zalen over een minibar met biologische sappen en frisdranken.
Deze worden berekend op basis van nacalculatie.
Ter aanvulling op het zaalarrangement bieden wij u alle mogelijkheden voor culinaire ondersteuning aan. Variërend van diverse gebaksoorten en hartige snacks, tot complete lunchmenu’s of een lunch buffet. En mocht het zaalgebruik zich tot in de avonduren uitstrekken kunnen we u en uw gasten natuurlijk ook van een voortreffelijk diner of dinerbuffet voorzien.
Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Zaalverhuur

"*" geeft vereiste velden aan

Welke zaal
DD slash MM slash JJJJ
Duur